Novinky v Money / Aktuality/Budúcnosť podnikania je v prepojených systémoch: Objavte silu API v sérii webinárov NAPOJTE SA

Budúcnosť podnikania je v prepojených systémoch: Objavte silu API v sérii webinárov NAPOJTE SA

Budúcnosť podnikania je v prepojených systémoch: Objavte silu API v sérii webinárov NAPOJTE SA
Seyfor Slovensko, a.s.
Dnes
Doba čtení13 minút čítania
Líbilo se0
Budúcnosť podnikania je v prepojených systémoch: Objavte silu API v sérii webinárov NAPOJTE SA

Nové API umožňuje hladké prepojenie Money S3 so širokou škálou aplikácií a platforiem, ktoré používate. Výsledkom je zníženie chybovosti, automatická výmena údajov a výrazné zvýšenie celkovej produktivity.

Aby sme vám všetko lepšie vysvetlili, pripravili sme bezplatnú sériu webinárov. Vyberte si ten, ktorý vás zaujíma!

Seriál webinárov NAPOJTE SA

Registrácia zdarma
Možnosť online dotazov
Získate záznam zdarma

Seznam webinářů:

1.

S Money S3 aj offline predajcovia môžu predávať online

Ako ľahko prejsť z offline na online predaj s minimálnymi investíciami.

Termín
záznam
Dĺžka
cca 30 min.
Cena: 0 €

Zistite, ako môžu aj offline obchodníci ľahko vstúpiť do online sveta s Money S3. Na tomto webinári sa dozviete, ako rýchlo a bez veľkých investícií zriadiť nové online predajné kanály. Budeme tiež diskutovať o vývoji trhu elektronického obchodu a kľúčových faktoroch úspechu v online predaji.

Na webinári sa dozviete

  • Prechod z offline na online: Ako jednoducho nastaviť online predajné kanály pre offline predajcov pomocou Money S3.
  • Vývoj e-commerce trhu: Prehľad zmien za posledných 5 rokov vrátane boomu počas covidu a súčasnej stagnácie.
  • Úspešný vstup na online trh: Čo potrebujete mať a na čo si dať pozor pri zakladaní alebo modernizácii e-shopu.

Pre koho je webinár ideálny?

Pre podnikateľov a predajcov, ktorí chcú rozšíriť svoje podnikanie o online predajné kanály a dozvedieť sa viac o aktuálnych trendoch v e-commerce.

Partnerom webinára je
2.

Výhody ekosystému malých aplikácií

Ako efektívne využívať menšie špecializované systémy s API a prepojiť ich do jedného funkčného celku, ktorý nahradí ERP.

Termín
záznam
Dĺžka
cca 30 min.
Cena: 0 €

Získajte konkurenčnú výhodu efektívnym prepojením malých špecializovaných aplikácií. Pripojte sa k nášmu webináru, na ktorom vám priblížime rozdiely medzi veľkými ERP systémami a menšími špecializovanými systémami prepojenými pomocou API. Dozviete sa, ako môžu tieto aplikácie spolupracovať a aké výhody vám to môže priniesť.

Na webinári sa dozviete:

  • Porovnanie ERP systému a ekosystému menších aplikácií: Zistite, či je pre vás lepší veľký, prispôsobiteľný ERP systém alebo menší systém s flexibilným API.
  • Výhody prepojeného ekosystému: Ako môžu špecializované aplikácie spolupracovať, aby vám ušetrili čas a zlepšili riadenie procesov.
  • Praktické rady: Získajte odporúčania, ako efektívne vybrať a nasadiť ERP systém, ktorý sa prispôsobí rastu vašej spoločnosti.

Pre koho je webinár ideálny?

Tento webinár je určený pre manažérov, IT špecialistov a podnikateľov, ktorí hľadajú efektívne softvérové riešenia a chcú pochopiť rozdiely medzi veľkými ERP systémami a prepojením menších špecializovaných aplikácií.

Partnerom webinára je
3.

Automatizácia online predaja na trhoch B2B a B2C

Digitalizácia a automatizácia predaja B2B a B2C cez Base.

Termín
záznam
Dĺžka
cca 30 min.
Cena: 0 €

Zjednodušte a automatizujte B2B alebo B2C predaj pomocou Money S3 a platformy BaseLinker. Na tomto webinári sa dozviete, ako efektívne prepojiť váš e-shop so širokou škálou marketplaces a aplikácií. Zistite, ako používať nové rozhrania API na jednoduché prepojenie a digitalizáciu vášho predaja.

Na webinári sa dozviete

  • Automatizácia predaja: Ako prepojenie Money S3 a BaseLinker automatizuje a digitalizuje B2B a B2C predaj.
  • Prepojenie na marketplaces: Používanie BaseLinker ako integračnej platformy na pripojenie k rôznym marketplaces a e-shop a platformám.
  • Nové API v Money S3: Ako nové API uľahčuje prepojenie a rozšírenie prepojenia s inými systémami a platformami.

Pre koho je webinár ideálny?

Pre formy a predajcov, ktorí chcú digitalizovať a automatizovať svoj B2B alebo B2C predaj prepojením Money S3 a BaseLinker so širokou škálou marketplaces.

Partnerom webinára je
4.

Efektívne spracovanie objednávok z e-shopu

Integrácia e-shopu s Money S3 pre efektívnu správu objednávok a zásob.

Termín
záznam
Dĺžka
cca 30 min.
Cena: 0 €

Bojujete s neefektívnou správou objednávok a strácate prehľad o sklade? Zistite, ako integrovať e-shop s Money S3, zjednodušiť proces od prijatia objednávky až po jej odoslanie a zlepšiť správu zásob. Za 30 minút získate znalosti, ktoré vám pomôžu ušetriť čas, znížiť náklady a zvýšiť spokojnosť zákazníkov

Na webinári sa dozviete:

  • Optimalizácia objednávok: Zistite, ako efektívne spravovať objednávky pomocou integrácie e-shopu s Money S3.
  • Efektívne riadenie skladu: Tipy na zlepšenie riadenia zásob vrátane prenosu údajov medzi skladom a e-shopom.
  • Prepojenie s inými systémami: Ako používať rozhrania API na prepojenie e-shopu s inými systémami a zlepšenie celkovej efektivity procesov.

Pre koho je webinár ideálny?

Pre majiteľov e-shopov, manažérov logistiky a IT špecialistov, ktorí chcú optimalizovať objednávky, riadenie zásob a integráciu s účtovníctvom.

Partnerom webinára je
5.

Predaj tovaru na českom marketplace

Ako zvýšiť predaj na českých marketplaces ako Alza, Mall alebo Kaufland.

Termín
záznam
Dĺžka
cca 30 min.
Cena: 0 €

Máte pocit, že predaj na vašich webových stránkach nezodpovedá vašim očakávaniam? Zistite, ako používať české marketplaces ako sú Alza, Mall alebo Kaufland, aby sa zvýšil predaj. Naučte sa, ako efektívne predávať svoje výrobky prostredníctvom trhovísk, pochopte ich špecifiká a získajte praktické rady, ako sa vyhnúť možným nástrahám.

Na webinári sa dozviete

  • Maximalizácia predaja cez marketplaces: Ako využiť české trhoviská ako Alza, Mall alebo Kaufland na zvýšenie predaja vašich produktov.
  • Výhody a špecifiká trhovísk: Pochopenie hlavných výhod a nevýhod predaja prostredníctvom rôznych českých trhovísk a čo môžete očakávať.
  • Praktické rady a skúsenosti: Konkrétne tipy, ako sa vyhnúť bežným chybám a maximalizovať úspech svojich produktov na marketplaces.

Pre koho je webinár ideálny?

Pre podnikateľov a majiteľov e-shopov, ktorí chcú zvýšiť predaj svojich produktov pomocou trhovísk, ako sú Alza, Mall, Kaufland alebo Heureka.

Partnerom webinára je
6.

Automatizácia prenosu faktúr do účtovníctva

Ako sa prepojiť s Money S3 a dostávať do neho faktúry z iných fakturačných nástrojov.

Termín
záznam
Dĺžka
cca 30 min.
Cena: 0 €

Trápia vás neefektívne procesy fakturácie a manuálne zadávanie údajov? Zistite, ako automatizovať prenos dát medzi fakturačným systémov a účtovníctvom Money S3. Webinár vám poskytne praktické tipy na zlepšenie správy údajov, minimalizáciu chýb a zvýšenie efektívnosti vášho podnikania.

Na webinári sa dozviete:

  • Automatizácia fakturačných procesov: Ako prepojiť fakturačné systémy (samostatné, či v rámci e-shopu) s účtovníctvom Money S3 a ušetriť čas.
  • Praktické ukážky: Nastavenie automatizovaného prenosu faktúr a integrácie aplikácií v reálnom prostredí.
  • Zlepšenie správy dát: Ako efektívne prepojiť faktúry so skladovými kartami a obmedziť chyby pri zaúčtovaní.

Pre koho je webinár ideálny?

Pre podnikateľov, účtovníkov a IT špecialistov, ktorí chcú automatizovať procesy fakturácie a zlepšiť prepojenie medzi fakturačnými systémami a účtovníctvom.

Partnerom webinára je
7.

Predaj tovaru na zahraničných marketplaces

Ako expandovať na globálne trhy s pomocou spoločností Amazon, eBay a Allegro.

Termín
záznam
Dĺžka
cca 30 min.
Cena: 0 €

Využite silu globálnych marketplaces ako Amazon, eBay a Allegro, aby ste mohli rozšíriť svoje podnikanie do zahraničia. Na tomto webinári sa dozviete, ako efektívne predávať na týchto platformách, pochopíte ich špecifiká a získate praktické rady pre úspešný vstup na medzinárodný trh.

Na webinári sa dozviete

  • Expanzia na globálny trh: Ako využiť zahraničné marketplaces ako Amazon, eBay a Allegro na rozšírenie podnikania v zahraničí.
  • Špecifiká a výhody zahraničných trhovísk: Pochopenie kľúčových rozdielov a výhod predaja na globálnych platformách.
  • Praktické rady pre úspech: Konkrétne tipy, ako sa vyhnúť bežným chybám a maximalizovať úspech vašich produktov na medzinárodných trhoch.

Pre koho je webinár ideálny?

Pre podnikateľov a majiteľov e-shopov, ktorí chcú rozšíriť svoje podnikanie do zahraničia a využívať globálne trhoviská ako Amazon, eBay a Allegro na zvýšenie predaja.

Partnerom webinára je
8.

Automatizácia párovania platieb s bankovými výpismi

Automatizácia prevodov platieb a správne párovanie s faktúrami.

Termín
záznam
Dĺžka
cca 30 min.
Cena: 0 €

Zistite, ako automatizovať prenos platieb do účtovníctva, integrovať platobné brány a správne priradiť platby k faktúram. Ukážeme vám, ako ušetriť čas, minimalizovať chyby a zlepšiť prehľad o vašich financiách. Praktická ukážka s platformou Stripe vám pomôže okamžite uplatniť nové poznatky.

Na webinári sa dozviete

  • Automatizácia platobných procesov: Zistite, ako môže automatizovaný prenos platieb a bankových výpisov zvýšiť efektivitu a znížiť počet chýb.
  • Praktické ukážky a integrácia so Stripe: Uvidíte konkrétne príklady, ako prepojiť váš účtovný systém s platobnými bránami, dobierky a terminály vrátane obľúbenej platformy Stripe.
  • Správne párovanie platieb: Dôraz na význam variabilných a párovacích symbolov pre bezchybné párovanie platieb s faktúrami.

Pre koho je webinár ideálny?

Pre účtovníkov, finančných manažérov a podnikateľov, ktorí chcú automatizovať prenos platieb, zvýšiť presnosť finančných transakcií a efektívne integrovať platobné systémy.

Partnerom webinára je

Boli informácie v článku užitočné?

Hodnotenie iba pre užívateľov nášho blogu.

Áno
Nie
Vyzkoušejte si účetní program Money S3

Aktualizujte si svoje Money S3

Stiahnite si poslednú verziu Money S3 cez klientský portál.

Zavrieť reklamu
Prepojte svoje účtovníctvo s podnikaním
Pripojte sa k 20 000 používateľom.