Novinky v Money / Produktové novinky/Zmeny a novinky Money S3 verzie 24.800
Objavte
aj vy
nové online
školenia
Vybrať školenie

Zmeny a novinky Money S3 verzie 24.800

Zmeny a novinky Money S3 verzie 24.800
Seyfor Slovensko, a.s.
02. 09. 2024
Doba čtení2 minúty čítania
Líbilo se4
Zmeny a novinky Money S3 verzie 24.800

Dokument popisuje všetky novinky a podstatné zmeny medzi verziou 24.600 a verziou 24.800.

Nová komunikácia s FIO bankou

  • Do verzie 24.800 sme upravili prepojenie s FIO bankou. Money S3 teraz komunikuje s FIO bankou novým spôsobom prostredníctvom služby FIO banka (API). Zároveň sme previedli nastavenia pre FIO banku do databázy SQLite, aby bolo prepojenie pre vás spoľahlivejšie a bezpečnejšie. Navyše môžete využiť automatické sťahovanie pohybov v banke pomocou S3 Automatic.

Zvýšenie sumy stravného od 1.9.2024

  • S platnosťou od 1.9.2024 sa zvyšujú sadzby domáceho stravného poskytovaného pri pracovných cestách. Nové sadzby stravného podľa doby trvania pracovnej cesty sme pridali do Legislatívy cestovných náhrad. V nadväznosti na nové sadzby stravného sa zvyšuje aj suma maximálneho denného finančného príspevku zamestnávateľa na stravovanie. Od septembra sa táto suma zvýši z 4,29 na 4,57 EUR. Novú maximálnu hodnotu finančného príspevku zamestnávateľa sme doplnili do Legislatívy miezd.

Prehľad neprítomností

  • Rozšírili sme tlačovú zostavu Prehľad neprítomnosti, po novom je možné pre každú neprítomnosť zamestnanca vytlačiť aj rozpis kalendárnych a pracovných dní/hodín jej trvania. Pre tlač rozšírenej zostavy si v Nastavení tlače zvoľte formulár s názvom PREHNEPH.FRM (Prehľad neprítomností s rozpisom počtu kal. a prac. dní a hodín neprítomností).

Elektronická faktúra ISDOC

  • Zaktualizovali sme importné a exportné šablóny formátu ISDOC, aby lepšie zohľadňovali požiadavky slovenských fakturačných systémov.

    Elektronická faktúra ISDOC je už dlhšie súčasťou každej PDF faktúry vyexportovanej z Money. Vaši odberatelia môžu takýto doklad načítať do svojho účtovného systému. Rovnako, ak PDF faktúry od vašich dodávateľov obsahuje ISDOC, nemusíte ju manuálne prepisovať. Money ho dokáže vyčítať a naimportovať.

Informácie o dostupných školeniach

  • Panel Money obsahuje novú ponuku Dostupných školenípodľa jednotlivých oblastí programu. Po kliknutí na vybrané školenie sa zobrazí ponuka jednotlivých kurzov a tlačidlom Objednať na webe sa otvorí formulár pre objednávanie jednotlivých lekcií v predvolenom webovom prehliadači. Ikony s ponukou školení sa zobrazujú aj na jednotlivých kartách Účtovníctvo, Obchod, Sklad, Analýzy, Réžia a Nástroje v závislosti od používaných modulov.

Výmena dát s iDokladom

  • Pri exporte zásob do iDokladu sa v priebehu transformácie automaticky orezáva počet znakov katalógu na 20. Ide o limit dátového poľa Money S3.

Boli informácie v článku užitočné?

Hodnotenie iba pre užívateľov nášho blogu.

Áno
Nie
Vyzkoušejte si účetní program Money S3

Aktualizujte si svoje Money S3

Stiahnite si poslednú verziu Money S3 cez klientský portál.

Objavte
aj vy
nové online
školenia
Vybrať školenie
Zavrieť reklamu
Objavte aj vy nové online školenia