Novinky v Money / Produktové novinky/Zmeny a novinky Money S3 verzie 24.500
Objavte
aj vy
nové online
školenia
Vybrať školenie

Zmeny a novinky Money S3 verzie 24.500

Zmeny a novinky Money S3 verzie 24.500
Seyfor Slovensko, a.s.
03. 06. 2024
Doba čtení1 minúta čítania
Líbilo se2
Zmeny a novinky Money S3 verzie 24.500

Dokument popisuje všetky novinky a podstatné zmeny medzi verziou 24.400 a verziou 24.500.

Oznámenie o odvodovej odpočítateľnej položke

  • Do modulu Mzdy a personalistika sme pridali novú tlačovú zostavu Oznámenie o odvodovej odpočítateľnej položke. Pomocou Oznámenia o OOP zamestnanci (študenti, pracujúci na dohodu o brigádnickej práci študenta alebo dôchodcovia, ktorí majú uzatvorenú dohodu o vykonaní práce alebo dohodu o pracovnej činnosti) oznamujú zamestnávateľovi začiatok alebo ukončenie uplatňovania odvodovej odpočítateľnej položky na sociálne poistenie. Predvyplnené tlačivo, zodpovedajúce vzoru zverejnenému Sociálnou poisťovňou, môžete teraz zamestnancom vytlačiť priamo z programu.

Nová kontrola výpočtu daňového bonusu

  • Od novej verzie Money zohľadňuje pri výpočte daňového bonusu maximálny vek vyživovaného dieťaťa (25 rokov), pri ktorom je ešte možné uplatniť daňový bonus. Ak vyživované dieťa presiahne vek 25 rokov, program vás na to pri spracovaní mzdy upozorní a daňový bonus sa pre toto dieťa nevypočíta.

Výmena dát

  • Pripravili sme nové konfigurácie definícií pre XML import/export. K dispozícii sú v zozname XML prenosov. Ide o výmenu zoznamov činností, stredísk, členení DPH, predkontácií, zaúčtovania DPH, účtovej osnovy a pohybov, bankových účtov a pokladníc.
  • Na karte Nástroje / Výmena dát je nová funkcia S3Api. Služba S3Api obsahuje voľby: Front importu z XML, Kľúče API, Stav API a Konfigurácia API. Pomocou novej voľby Stav API vykonáte test spojenia so službou API. Voľba Konfigurácia API zobrazí konfiguračnú stránku k API.

Boli informácie v článku užitočné?

Hodnotenie iba pre užívateľov nášho blogu.

Áno
Nie
Vyzkoušejte si účetní program Money S3

Aktualizujte si svoje Money S3

Stiahnite si poslednú verziu Money S3 cez klientský portál.

Objavte
aj vy
nové online
školenia
Vybrať školenie
Zavrieť reklamu
Objavte aj vy nové online školenia